TJM Forsikring

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af Foreningen af Danske Kirkegårdsledere kan du og din familie få billige forsikringer i TJM Forsikring. TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får gode dækninger, nogle af markedets billigste priser og personlig service – og er du medlem af Foreningen af Danske Kirkegårdsledere og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder, selvom de er flyttet hjemmefra, og få samme attraktive vilkår.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:

  • Adgang til ferieboliger i Rom og Berlin
  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Du kan hvert år få udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen
  • Mulighed for nemt at beregne din pris og betjene dig selv online

Læs mere og få et uforpligtende tilbud

 Bedst i test

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover har TJM Forsikring vundet Bedst i test på deres elbil-forsikring. Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

Hvis du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Læs mere om testen og beregn din pris her

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring eller beregn hurtigt din pris online på nedenstående link.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her

Kontakt din forsikringstillidsmand