Rødovre Sogn søger ny kirkegårdsleder

Til  Rødovre Kirkegård. Rødovrevej 116 2610 Rødovre.
 
Da vores nuværende kirkegårdsleder har valgt at gå på pension, søger vi en ny med tiltrædelse 1. februar 2020 eller snarest derefter.
 
Stillingen er en tjenestemandsstilling med en beskæftigelseskvote på 100 % af fuldtidsbeskæftigelse. Stillingen er indplaceret i lønramme 31.
 
Rødovre kirkegård er en traditionel gammel kirkegård med kirke fra 1664 inden for kirkegårdsmurene. Kirkegårdens samlede areal er ca. 14.000 kvadratmeter. Vi har en meget velholdt kirkegård, der ofte bliver rost af besøgende, og vi ønsker den høje standard bevaret. Der er tre fuldtidsgartnere, to sommerfugle og en afløser på kontoret ved kirkegårdslederens ferie og fridage.
 
Har du mod på at være med til at præge udviklingen i tæt samarbejde med de ansatte ved kirkegården, og har du lyst til at være på en arbejdsplads, der bærer præg af en fælles glæde ved sammen at være kirke og kirkegård for Rødovre, så er stillingen måske noget for dig.
 
Vi søger en kirkegårdsleder med stærke kompetencer inden for administration, økonomi, it og personaleledelse og forventer, at du er i stand til at samarbejde med menighedsråd, kirke- og kirkegårdsudvalg, kirkeværge, kirkens personale og præster. Ca 20 % af stillingen er at tage del i det praktiske arbejde på kirkegården.
 
Vi foretrækker, at du har en uddannelse som hortonom, gartnertekniker, landbrugsarkitekt, jordbrugsteknolog, anlægsgartner, gartner eller anden relevant uddannelse og gerne med erfaring fra lignende stilling.
 
Ved udvælgelse af ansøgere vil der blive lagt vægt på, at du:
  • har evner og forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation
  • vil arbejde for Rødovre kirkegård som en god arbejdsplads, hvor man trives med arbejdet og tager hensyn til hinanden
  • har ambitioner for kirkegårdens udvikling
  • har empati og kan tale med mennesker i sorg
 
Hvis dette har interesse for dig så kontakt evt menighedsrådets kontaktperson Kurt Faber 24605035 og send en ansøgning til 7137@sogn.dk  Senest fredag .29 November kl. 12.00.
Der vil blive afholdt samtaler i uge 49 evt. anden samtale i uge 50.