Nyheder

nov. 16, 2020

Køb forsikringer nu, og få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

 

TJM Forsikring er ejet af en række faglige organisationer, heriblandt Foreningen af Danske Kirkegårdsledere, som ønsker at tilbyde alle medlemmer rigtig gode forsikringer til meget attraktive priser.

Lige nu er det særlig fordelagtigt at skifte til TJM Forsikring. Du får nemlig rabat i form af et SuperGavekort på op til 1.000 kr., når du køber forsikringer.

Tilbuddet gælder også, hvis du allerede er kunde i TJM Forsikring og køber nye forsikringer. Og husk, at når du selv er kunde, gælder tilbuddet også dine voksne børn.

Supergavekortet giver dig frit valg mellem mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Læs mere om tilbuddet fra TJM Forsikring her

 

Unik adgang til meget attraktive ferieboliger i Berlin og Rom

Mens vi venter på Covid-19-Vaccinen, kan du glæde dig til, at du som kunde i TJM har adgang til at booke Afdeling 12’s attraktive ferieboliger i Berlin og Rom. Endda til meget fordelagtige priser.

Afdeling 12 er en gruppe af faglige organisationer under Interesseforeningen, heriblandt os, som i fællesskab har brugt en del af vores overskud fra TJM Forsikring på ferieboliger til vores medlemmer.

Læs mere om ferieboligerne i Berlin og Rom her