Nyheder

maj 31, 2022

Folkekirkens nye intranet. VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Vi arbejder på højtryk med at udvikle folkekirkens nye intranet. Intranettet designes med udgangspunkt i brugernes behov, og derfor søger vi deltagere fra folkekirken til et brugerpanel. Feedback fra brugerpanelet er afgørende for, at der bliver udviklet et intranet, som i sidste ende fungerer godt for brugerne.
 
Brugertest vil foregå online i løbet af juni og evt. juli måned. Brugerpaneldeltagere modtager 5-10 e-mails med små opgaver og spørgsmål. Hver e-mail vil kunne besvares på maksimalt 10 minutter.
 
Der har tidligere i projektet været mulighed for at give sit input ved at svare på spørgeskemaer og deltage i workshops mv. Nu er projektet i en ny fase, hvor vi starter udvikling, og her har vi igen brug for input fra brugerne til at kigge på de komponenter, der bliver udviklet, og give os feedback på dem.
 
Det nye intranet afløser DAP (Den Digitale Arbejdsplads) i 2023.
 
Du tilmelder dig brugerpanelet ved at klikke her: Vi har brug for din hjælp!

Ved spørgsmål omkring brugertest, er du meget velkommen til at kontakte Marie Østerholt fra Folkekirkens IT (maro@km.dk). Ved generelle spørgsmål omkring det kommende nye intranet, er du meget velkommen til at kontakte Jenny Hviid, projektleder/digital redaktør, folkekirkens nye intranet (jeah@km.dk).
 
På forhånd mange tak for hjælpen.
 
Jenny Hviid
Projektleder/digital redaktør
 
Folkekirkens nye intranet