Nyheder

jan 22, 2022

Skift til TJM Forsikring og få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

De fleste kan spare penge ved at skifte til TJM Forsikring, og som medlem af Foreningen af Danske Kirkegårdsledere er der lige nu en særlig god grund til at tjekke, om det også gælder for dig.
 
Du får nemlig rabat i form af et SuperGavekort på op til 1.000 kr., når du køber forsikringer i TJM Forsikring. Det gælder også, hvis du allerede er forsikret i TJM Forsikring og køber nye forsikringer.
 
Supergavekortet giver dig frit valg mellem mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.
 
Flere af TJM’s forsikringer er kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet TÆNK, bl.a. TJM’s samlede forsikringspakke med indbo-, hus-, bil- og ulykkesforsikring.
 
Når du er medlem af Foreningen af Danske Kirkegårdsledere og kunde hos TJM, har du derudover eksklusiv adgang til at booke lækre ferieboliger i Rom og Berlin på meget attraktive vilkår.
 
Tilbuddet gælder til og med den 15. marts 2022 – og husk, at når du selv er kunde, gælder tilbuddet også dine voksne, fraflyttede børn og deres husstand.